Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

FluxTime Studio, δημιουργία με animation

Αρχική πηγή: Anna's Pappa blog

Το FluxTime Studio είναι μια online εφαρμογή για animation, με την οποία τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν, να διαμοιραστούν και να δείξουν τις δικές τους σχεδιοκινήσεις. Δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αφήσουν ελεύθερο το δημιουργικό τους ένστικτο και να ακολουθήσουν την έμπνευσή τους. Το λογισμικό είναι διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση του.
Υπάρχει μια σειρά επιλογών, διαθέσιμο για ιδιώτες, σχολεία και άλλους οργανισμούς. Ο δωρεάν λογαριασμός ενός δασκάλου (διαχειριστή) του δίνει πρόσβαση σε έναν σαφώς δομημένο χώρο διαχείρισης,όπου μπορεί να ρυθμίσει και να διαχειριστεί τους λογαριασμούς των μαθητών του. Ο χρήστης μπορεί να οργανώσει και να αποθηκεύσει τις σχεδιοκινήσεις του στον online χώρο που του παρέχει, για να τις επεξεργαστεί αργότερα. Επίσης, μπορεί να δημιουργήσει συλλογές από clipart, να μοιραστεί και να ανταλλάξει τα κινούμενα σχέδια με φίλους και συμμαθητές, όπου κι αν βρίσκονται. Οι λογαριασμοί των μαθητών περιλαμβάνουν και έναν κοινό διαμοιραζόμενο φάκελο, στον οποίο όλοι οι μαθητές έχουν πρόσβαση.

Το FluxTime παρέχει στους χρήστες του, τη δική τους online γκαλερί για να προβάλλουν τα κινούμενα σχέδιά τους στο διαδίκτυο. Από την άλλη, και οι εκπαιδευτικοί έχουν πλήρη εκπαιδευτικό έλεγχο, καθώς μόνο ο λογαριασμός του δασκάλου δίνει πρόσβαση στο χώρο της γκαλερί. Επιπλέον, οι δημιουργίες των μαθητών μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε σελίδα, δίνοντας έτσι και τη δυνατότητα σε γονείς να παρακολουθήσουν τι έκαναν τα παιδιά τους στο σχολείο. Όλες οι σχεδιοκινήσεις αποθηκεύονται online, έτσι δεν είναι απαραίτητη η μεταφορά αρχείων και οι χρήστες έχουν πρόσβαση από οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί τίποτα στον υπολογιστή. Το FluxTime ανανεώνεται συνεχώς, δίνοντας πάντα τη νεότερη έκδοση στους χρήστες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου