Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Πρόσκληση για Δήλωση Συμμετοχής στον Β΄ Κύκλο του "Junior Coding Academy"

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κόμβος Διαδραστικής Μεταφοράς Γνώσης - InterMediaKT σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) σας προσκαλούν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη δυνατοτητα εκπαίδευσης στα πλαίσια του 2ου γύρου του Έργου Junior Coding Academy.
Σκοπός του Junior Coding Academy είναι η Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών και η διδασκαλία των μαθητών από τους Εκπαιδευτικούς (ένα τμήμα ανά εκπαιδευτικό) με σκοπό την εκμάθηση βασικών εννοιών προγραμματισμού σε περιβάλλον Scratch, ανάπτυξης παιχνιδιών και δραστηριοτήτων Arduinο. Με την παρούσα πρόσκληση καλούμε τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, να συμμετέχουν στη εκπαίδευσή τους αλλά και να οργανώσουν την αντίστοιχη διδασκαλία στο σχολείο τους ως επιμορφωτές των μαθητών τους.
Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί από 16 Απριλίου έως 25 Μαΐου του 2018, θα προσφερθεί δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της μεικτής μάθησης. Για τις ανάγκες της επιμόρφωσης θα αξιοποιηθεί εκπαιδευτικό υλικό που θα είναι διαθέσιμο στους επιλαχόντες, μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του προγράμματος.

Πηγή: eduguide

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου